Θεαματική αύξηση χρηστών παρουσιάζει το Android

Θεαματική αύξηση χρηστών παρουσιάζει το Android
 
Μεγάλη ημέρα χαρακτήρισε την προχτεσινή ο Hugo Bara, διευθυντής διαχείρισης προϊόντων του Android, ο οποίος σε δημοσίευση του στο Google+ αποκάλυψε πως το Android έσπασε το «φράγμα» των 500 εκατομμυρίων συσκευών.

Ταυτόχρονα ανακοίνωσε πως το άγαλμα του Jelly Bean επανήλθε στην θέση του, αφού είχε αποσυρθεί από το εξωτερικό των γραφείων της Google για λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του Android 4.1!

Μόλις τρεις μήνες νωρίτερα, στην έκθεση Google I/O ο Barra είχε ανακοινώσει πως ο αριθμός των ενεργοποιημένων συσκευών ανερχόταν στα 400 εκατομμύρια, πράγμα που σημαίνει πως μέσα σε μόλις τρεις μήνες η Google ενεργοποίησε 100 εκατομμύρια συσκευές!

Μάλιστα ο ρυθμός ενεργοποιήσεων είναι θεαματικός, με 1,3 εκατομμύρια συσκευές να ενεργοποιούνται καθημερινά.

Η μετάβαση στο Android 4.0 Ice Cream Sandwich συνεχίζεται με σχετικά αργούς ρυθμούς με το ποσοστό του αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο 20.9%.

Το Gingerbread, η αμέσως παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού εξακολουθεί να κατέχει τα πρωτεία με ποσοστό 57%.

Η τελευταία έκδοση του Android, το Jelly bean βρίσκεται μόνο στο 1,2% των συσκευών, αφού προς το παρόν κυκλοφορεί μόνο στο Galaxy Nexus και στο Nexus 7 tablet.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_97.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC