Θεαματική αύξηση των gamers στο Facebook

Θεαματική αύξηση των gamers στο Facebook
 
Ο αριθμώς των χρηστών που παίζουν παιχνίδια στο Facebook αυξήθηκε σημαντικά από πέρσι, σύμφωνα τουλάχιστον με πληροφορίες της εταιρείας. Από 205 εκατομμύρια παίκτες το 2011, τα τελευταία στοιχεία ανεβάζουν τον αριθμό αυτό στα 235 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση 15%.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό βέβαια παίζει και το «άνοιγμα» του App Center σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως. Το Facebook μάλιστα εκτιμά πως ο κατάλογος εφαρμογών βοήθησε σημαντικά τους χρήστες να έχουν εύκολη πρόσβαση στα παιχνίδια του κοινωνικού δικτύου. Υποστηρίζει μάλιστα πως οι χρήστες είναι κατά 2.4 φορές πιο πιθανό να εγκαταστήσουν ένα παιχνίδι αναζητώντας το στο App Center παρά με την παλιά μέθοδο.

Το πιο σημαντικό είναι πως το 35% των χρηστών επιστρέφουν στο ίδιο παιχνίδι την επόμενη ημέρα ενώ το 17% μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Χαρακτηριστικό είναι πως τον προηγούμενο μήνα ο αριθμός χρηστών του App Center ανέβηκε στα 150 εκατομμύρια, αν και ο συνολικός αριθμός των «likes» είναι μόνο 7.6 εκατομμύρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC