Τι θα αποκαλύψει η Microsoft στις 18 Ιουνίου;

Τι θα αποκαλύψει η Microsoft στις 18 Ιουνίου;
 

Σύμφωνα με κάποια πράγματα που έχει υπονοήσει η Microsoft την προσεχή Δευτέρα 18 Ιουνίου πρόκειται να ανακοινώσει κάτι εξαιρετικά σημαντικό κάπου στο Hollywood. Όπως είναι φυσικό τα σχόλια αυτά έχουν δημιουργήσει και έντονη φημολογία για το τι μπορεί να ετοιμάζει η εταιρεία.

Σύμφωνα με την επικρατέστερη από αυτές η Microsoft πρόκειται να επεκταθεί και στην κατηγορία των tablets. Επαναλαμβάνεται με άλλα λόγια η φημολογία που είχε υπάρξει σχετικά με το Xbox Smart Glass tablet.

Το αν κάτι τέτοιο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, μένει να το δούμε. Δεν είναι λίγοι εκείνοι πάντως που εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους για ένα τέτοιο ενδεχόμενο καθώς μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει σχετικές διαρροές. Πιστεύουν δηλαδή ότι θα ήταν πολύ δύσκολο για την εταιρεία να αναπτύξει κάτι τόσο σημαντικό εντελώς εν κρυπτώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC