Το 23% των Android συσκευών «τρέχουν» ICS

Το 23% των Android συσκευών «τρέχουν» ICS
 
Σημαντική διείσδυση έχει σημειώσει το Ice Cream Sandwich στις Android συσκευές όπως δείχνουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Google.

Η έκδοση 4.0 του Android βρίσκεται πλέον στο 23,7% των συσκευών, ποσοστό αρκετά ανεβασμένο από την τελευταία μέτρηση, πριν από τέσσερις μήνες, στην οποία δεν ξεπερνούσε το 6,7%.

Το Android 2.3 Gingerbread διατηρεί ακόμα τα πρωτεία, συγκεντρώνοντας ποσοστό 55,5% από 64,6% που είχε τον Ιούνιο, ενώ το «αρχαίο» πια Android 2.2 Froyo χρησιμοποιείται ακόμα στο 12,9% των συσκευών.

Η τελευταία έκδοση του Android, 4.1 Jelly Bean συγκεντρώνει το διόλου τιμητικό ποσοστό του 1,8% χωρίς όμως ακόμα να έχει διανεμηθεί σε όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες. Προς το παρόν λίγες είναι οι συσκευές που χρησιμοποιούν το Jelly Bean, ανάμεσα τους Google Galaxy Nexus, το Nexus 7 και το Galaxy Note 2.

Σιγά σιγά όλο και περισσότερες κατασκευάστριες σχεδιάζουν να παρέχουν τη νέα έκδοση του λειτουργικού στις συσκευές τους, όπως η Samsung, η Motorola, η Asus, η HTC και η Toshiba.

Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν παγκοσμίως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_929.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC