Το iOS 6 βρίσκεται ήδη στο 60% των iPhone

Το iOS 6 βρίσκεται ήδη στο 60% των iPhone
 
Η εταιρεία αναλύσεων και διαφήμισης Chitika δημοσίευσε σήμερα ανανεωμένα στατιστικά που δείχνουν πως το 60% των χρηστών iPhone έχουν ήδη αναβαθμίσει τις συσκευές τους στο iOS 6. Το ποσοστό διείσδυσης για τους χρήστες iPad και iPod Touch ανέρχεται στο 45% και 39% αντίστοιχα.

«Γενικά τα στοιχεία δείχνουν πως η Apple κάνει καταπληκτική δουλειά στο να διατηρεί τις συσκευές της ενημερωμένες με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της συστήματος» δήλωσε η εταιρεία. «Συγκριτικά, τα τελευταία στοιχεία της Google δείχνουν πως οι δυο πιο πρόσφατες εκδόσεις του Android χρησιμοποιούνται μόνο από το 22% των χρηστών».

Το iOS 6 κυκλοφόρησε στις 19 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με την Apple προσθέτει πάνω από 200 νέα χαρακτηριστικά στο λειτουργικό, ανάμεσα τους σημαντικές αλλαγές στο Siri, υποστήριξη πανοραμικών φωτογραφιών, δυνατότητα χρήσης του FaceTime σε δίκτυα 3G και πλήρη ενσωμάτωση του Facebook στο λειτουργικό.

Ένα μήνα νωρίτερα η ίδια εταιρεία είχε δημοσιεύσει στατιστικά που έδειχναν πως το 15% των χρηστών iOS είχε αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού μέσα στο πρώτο 24ωρο της κυκλοφορίας του.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_928.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC