Το Android ξεπερνά το iOS στην αμερικανική αγορά

Το Android ξεπερνά το iOS στην αμερικανική αγορά
 
Το Android κατάφερε να ξεπεράσει το iOS στις προτιμήσεις των καταναλωτών στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε η εταιρία Kantar Worldpanel ComTech.

Από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, η Google είδε το λειτουργικό της σύστημα να φτάνει στο 51,2% από το 45% που κατείχε στο ακριβώς ίδιο διάστημα ένα χρόνο πριν. Αντίθετα η Apple είδε τα ποσοστά του iOS να σημειώνουν πτώση από το 47% πέρυσι, στη δεύτερη θέση και το 43,5% φέτος.

Η μείωση στις τιμές των κινητών τηλεφώνων της Samsung στο δεύτερο μισό του 2012, προσέλκυσε αρκετούς χρήστες να αγοράσουν συσκευές της κορεατικής εταιρίας, υποστηρίζουν οι αναλυτές της Kantar, γεγονός που έδωσε αυτόματα μεγάλη ώθηση και στο Android.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε η κυκλοφορία του Galaxy S III σε ποσοστό 52%, ήταν το νούμερο ένα στις προτιμήσεις του κοινού, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Galaxy S II με ποσοστό 21% και τρίτο το Galaxy Note II με 5%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC