Η μικρότερη κάμερα για νυχτερινές λήψεις στον κόσμο

Η μικρότερη κάμερα για νυχτερινές λήψεις στον κόσμο
 
Η ιαπωνική εταιρεία Japan Trust Technology (JTT) σχεδίασε τη μικρότερη κάμερα με δυνατότητες νυχτερινής όρασης στον κόσμο, δίνοντας τη δυνατότητα για νυχτερινές λήψεις φωτογραφιών και βίντεο, πολύ καλής ποιότητας.

Το νέο αυτό gadget έχει βάρος μόλις 41 γραμμάρια με τις διαστάσεις του να είναι 17mm x 45mm x 28mm ενώ είναι ικανό για λήψη βίντεο ανάλυσης 1920×1080 και φωτογραφιών 4032×3024.

Η CHOBi CAM Pro3 είναι μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που χωράει στην παλάμη σας, ενώ το μεταλλικό περίβλημα που χρησιμοποίησε η JTT, την προστατεύει από πιέσεις και πτώσεις.

Η μίνι αυτή κάμερα, διαθέτει αυτονομία 120 λεπτών συνεχούς λήψης με μία μόνο φόρτιση, ενώ η κάρτα μνήμης των 32GB, μέσω θύρας microSDHC, εγγυάται πως δε θα ξεμείνετε ποτέ από ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο για τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας.

Επίσης διαθέτει θύρα microUSB για φόρτιση από τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή (Windows ή Mac), ενώ η διάρκειας μίας πλήρης φόρτισης δεν ξεπερνά τις 3 ώρες.

Η CHOBi CAM Pro3 είναι διαθέσιμη από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας στην τιμή των 4.980 γιεν (περίπου 40 ευρώ).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC