Το Battlefield 4 παραμένει σύγχρονο shooter

Το Battlefield 4 παραμένει σύγχρονο shooter
 
Μπορεί η Electronic Arts να μην έχει επίσημα ανακοινώσει το νέο τίτλο «Battlefield», ανακοίνωσε πρόσφατα όμως πως η αποκλειστική beta θα είναι διαθέσιμη σε όσους προ-παραγγείλουν το τελευταίο τίτλο της σειράς «Medal of Honor», το «Warfighter».

Λίγες πληροφορίες για το Battlefield 4, αλλά και για το τι θα γίνει με τη σειρά Bad Company έδωσε στο Game Developers Conference το μέλος της DICE, Karl Magnus Troedsson.

Όπως είπε θέλουν να παραμείνουν σε σύγχρονο setting αφού πιστεύουν πως ταιριάζει στο παιχνίδι ενώ δήλωσε ακόμα πως «το Battlefield 4 (ως σύγχρονο shooter) μπορεί να επιβιώσει στον χώρο και να παραμείνει πετυχημένο».

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_938.jpeg?w=1110

Σχετικά με το γεγονός πως η ομάδα του προσπέρασε το Bad Company 3 προκειμένου να δουλέψει επάνω στο νέο Battlefield είπε πως «αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξει νέο παιχνίδι Bad Company κάποια στιγμή στο μέλλον».

Η beta θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2013 και το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, ενώ εκτός από PC είναι πολύ πιθανό να είναι διαθέσιμο και στις κονσόλες νέας γενιάς της Microsoft και της Sony, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν την ίδια περίοδο.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_1037.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC