Το Digsby γίνεται open source

Το Digsby γίνεται open source

Σε ένα blogpost που δημοσίευσαν στο Digsby, γίνεται λόγος για τη νέα πολιτική, που θα ακολουθηθεί για το δημοφιλές, δωρεάν crossplatform πρόγραμμα instant messaging. Οι πρώτες κινήσεις της μετάβασης, θα ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

 

Η εφαρμογή λοιπόν γίνεται open source και από τη στιγμή που θα διατεθεί η συγκεκριμένη έκδοση, όλες οι ρυθμίσεις των χρηστών θα αποθηκεύονται τοπικά στον υπολογιστή τους και όχι στους servers της εφαρμογής, όπως γίνεται μέχρι τώρα. Επίσης, το υπάρχον Digsby widget δε θα είναι διαθέσιμο, όμως οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά μέσω της εφαρμογής.

 

Πλέον, όσοι επιθυμούν θα μπορούν να συνεισφέρουν στην εξέλιξη του προγράμματος, είτε με τις ιδέες τους, είτε και συμμετέχοντας στον προγραμματισμό των επόμενων εκδόσεων. 

 

Το Digsby, είναι μια “πολυ-εφαρμογή” επικοινωνίας, που συνδυάζει χαρακτηριστικά instant messaging από όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες, email καθώς και social networking, σε ένα μόνο λογαριασμό και ένα κοινό περιβάλλον χρήσης.

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC