Το Facebook αγόρασε την Swaylo

Το Facebook αγόρασε την Swaylo
 

Αν και έχουμε συνηθίσει τη Google να κάνει συνεχείς εξαγορές, προκειμένου να επεκτείνει το Google+ αλλά όχι μόνο αυτό βέβαια, όμως δεν είναι η μόνη εταιρεία στο χώρο των social media που έχει τέτοια στρατηγική. Μπορεί λοιπόν η εξαγορά του Instagram να είναι αυτή που ακούστηκε περισσότερο αλλά το Facebook γενικώς δεν να μένει στάσιμο.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία του Mark Zuckeberg είναι πλέον ο ιδιοκτήτης της Swaylo. Πρόκειται για μια υπηρεσία social media analytics η οποία δίνει πληροφορίες που δεν παρέχει η πλατφόρμα στατιστικών του ίδιου του Facebook.

Αν και όσοι έχουν ήδη πληρώσει για κάποιο πακέτο του Swaylo δεν πρόκειται να επηρεαστούν, όσοι χρησιμοποιούν τις δωρεάν λειτουργίες του θα πάψουν να έχουν πρόσβαση μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_1069.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC