Το ιδανικό ρομπότ για τους οπαδούς του Αndroid

Το ιδανικό ρομπότ για τους οπαδούς του Αndroid
 

Αν θεωρείς τον εαυτό σου πραγματικό Android fan boy τότε φυσικά δεν αρκείσαι στο να χρησιμοποιείς απλώς συσκευές με το συγκεκριμένο λειτουργικό. Θέλεις κάτι που να σου παρέχει πιο έντονες συγκινήσεις ή τουλάχιστον να σε διασκεδάζει.

Αυτό μάλλον σκέφτηκαν τα στελέχη της Reality Robotics και αποφάσισαν να κατασκευάσουν ένα ρομπότ ειδικά γι’ αυτούς. Πρόκειται για το BERO (Be The Robot) το οποίο θα έχει μέγεθος 10 εκατοστών και θα μπορεί κανείς να το χειριστεί μέσω του smartphone.

H συσκευή θα έχει αρκετό ρεαλισμό στις κινήσεις της καθώς θα κάνει χρήση έξι διαφορετικών κινητήρων. Τα μάτια του θα είναι φυσικά από LED και μάλιστα θα μπορεί να χορεύει κιόλας.

Το κόστος του ανέρχεται στα 79 δολάρια και προς το παρόν αποτελεί project στο Kickstarter. Αν όλα πάνε καλά όμως, μέχρι το Νοέμβριο θα έχει περάσει στη φάση παραγωγής!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC