Το Facebook δημοσιεύει αυτομάτως posts στους φίλους σου κάνοντας χρήση του ονόματός σου

Το Facebook δημοσιεύει αυτομάτως posts στους φίλους σου κάνοντας χρήση του ονόματός σου

Πολλοί χρήστες του Facebook κάνουν χρήση του κοινωνικού δικτύου όχι μόνο για διασκέδαση αλλά και για επαγγελματικούς λόγους κάτι που τους υπαγορεύει να κρατούν ένα πιο σοβαρό προφίλ και να είναι πολύ προσεκτικοί πριν δημοσιεύσουν το οτιδήποτε.

Το γεγονός αυτό φαίνεται να μη σέβεται το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο, αφού μέσω μίας νέας λειτουργίας postάρει αυτομάτως στα προφίλ των φίλων σου από σελίδες που έχεις κάνει like κάνοντας χρήση του ονόματός σου.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_180.jpeg?w=1110

Τι εννοούμε; Έστω για παράδειγμα ότι στο παρελθόν έχεις κάνει like σε μια σελίδα. Το Facebook δίνει τώρα το δικαίωμα στη σελίδα αυτή να δημοσιεύει posts εκ μέρους σου και μάλιστα να τα εμφανίζει στην κορυφή των News Feed των φίλων σου χωρίς εσύ να κάνεις το παραμικρό. Τα posts μπορεί να έχουν πολιτικό, αθλητικό ή άλλου είδους περιεχόμενο που ενδέχομένως να μη θέλεις να μοιραστείς με τον καθένα -ή και με κανέναν.

[via Zdnet]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC