Το Facebook δοκιμάζει την ενσωμάτωση της λειτουργίας σχολίων σε πραγματικό χρόνο

Το Facebook δοκιμάζει την ενσωμάτωση της λειτουργίας σχολίων σε πραγματικό χρόνο

Το Facebook επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει μια νέα λειτουργία, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο ότι ένας φίλος τους γράφει ένα σχόλιο.

Από τον περασμένο μήνα, αρκετοί χρήστες της υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης έχουν ήδη εντοπίσει την ένδειξη «A friend is writing a comment», την ώρα που προβάλλουν το δικό τους News Feed.

Σύμφωνα με το ίδιο το Facebook, ορισμένοι χρήστες επιθυμούν η εμπειρία τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης να αντικατοπτρίζει τις συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο. Για τον λόγο αυτό, δοκιμάζουν την προσθήκη μιας ένδειξης πάνω από το πλαίσιο υποβολής σχολίων μιας δημοσίευσης, η οποία θα πληροφορεί ότι ένας φίλος πληκτρολογεί απάντηση.

Με τον τρόπο αυτό θα παρέχεται στους χρήστες η δυνατότητα συζητήσεων σε πραγματικό χρόνο με φίλους και συγγενείς.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ανακοίνωση αναφορικά με την επίσημη κυκλοφορία της εν λόγω λειτουργίας.gallery_363048_2550_17318

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC