Το Facebook εξαγόρασε τμήμα του Lightbox

Το Facebook εξαγόρασε τμήμα του Lightbox
 

Το Facebook δείχνει να δίνει ιδιαίτερο βάρος όχι μόνο στον τομέα του mobile αλλά και στο θέμα των φωτογραφιών.

Κάθε του νέα κίνηση είναι σταθερά προσανατολισμένη προς αυτή την κατεύθυνση και αυτό επιβεβαιώνεται και από τις εσωτερικές του αλλαγές αλλά και από τις εξαγορές του.

Έτσι, μετά την αγορά του Instagram προχώρησε και στην εξαγορά του τμήματος που δημιούργησε την εφαρμογή Lightbox για Android και HTML5 browsers, αλλά όχι ολόκληρη την εταιρεία.

Αυτό που φαίνεται δηλαδή να ενδιαφέρει το Facebook είναι οι ίδιοι οι developers και όχι η εφαρμογή. Εξάλλου μεγάλο μέρος του κώδικα της πρόκειται να γίνει διαθέσιμο σε όλους μέσω του Github. Παρόλα αυτά, το lightbox.com δεν δέχεται πλέον νέα μέλη, ενώ αν κάποιος επιθυμεί να κάτεβάσει τη συλλογή του θα πρέπει να το κάνει μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC