Το Facebook μεγαλώνει τις φωτογραφίες του

Το Facebook μεγαλώνει τις φωτογραφίες του
 

Τόσο με το Timeline για σελίδες και προφίλ όσο και με την εξαγορά του Instagram, το Facebook έκανε σαφές ότι δίνει ιδιαίτερο βάρος στις φωτογραφίες και το πώς αυτές εμφανίζονται.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, ήταν βέβαιο ότι δεν θα αργούσε να αναβαθμίσει και τον τομέα του mobile της υπηρεσίας ώστε οι φωτογραφίες των χρηστών να παρουσιάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όπως ανακοίνωσε οι mobile εφαρμογές αλλά και το mobile website αλλάζουν προκειμένου να προσφέρουν στους χρήστες καλύτερη εμπειρία σε ό,τι αφορά την προβολή φωτογραφιών.

Από εδώ και πέρα όλες οι φωτογραφίες θα καλύπτουν ακόμη και όλο το εύρος της οθόνης έχοντας μέγεθος που μπορεί να είναι έως και 3 φορές μεγαλύτερο σε σχέση με πριν.

Μάλιστα η διαδικασία θα γίνει εσωτερικά μέσω των server της υπηρεσίας. Συνεπώς οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές που ήδη χρησιμοποιούν ή να προχωρήσουν σε κάποια άλλη αλλαγή.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1121.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC