Το Facebook σχεδιάζει smartphone;

Το Facebook σχεδιάζει smartphone;
 
Για πολλοστή φορά η φήμη βγαίνει στην επιφάνεια. Το Facebook σχεδιάζει τη δημιουργία δικού του smartphone προκειμένου να εξασφαλίσει την επέκταση του και στο χώρο του mobile.

Μάλιστα αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνεται να είναι αρκετά σοβαρά. Όπως μαθαίνουμε η εταιρεία έχει προσλάβει πρώην στελέχη της Apple και εργάζεται μαζί τους προκειμένου να δει τι δυνατότητες υπάρχουν για τη δημιουργία της συσκευής.

Βέβαια η προσπάθεια δεν θα είναι εύκολη. Καταρχάς η Apple δεν πρόκειται να εκτιμήσει καθόλου το γεγονός και σίγουρα θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη ένταση στις ήδη τεταμένες σχέσεις των δύο κολοσσών.

Ύστερα υπάρχει το πρόβλημα του λειτουργικού. Η επιλογή του Android, αυτή την περίοδο τουλάχιστον, φαίνεται μονόδρομος. Παρόλα αυτά, με δεδομένο των ανταγωνισμό με τη Google, είναι αμφίβολο αν το Facebook θα στραφεί προς τα εκεί.

Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Facebook δεν είναι εταιρεία hardware. Όσο και επιτυχημένο και αν είναι στο χώρο των social media, η αγορά των smartphones είναι ήδη εξαιρετικά ανταγωνιστική.

Πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι αρκετά δύσκολο να τα καταφέρει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC