Το Facebook ξεπερνά τους 751 εκατ. ενεργούς mobile χρήστες

Το Facebook ξεπερνά τους 751 εκατ. ενεργούς mobile χρήστες

facebookΣημαντική αύξηση στα νούμερα του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου

Μαζί με τα κέρδη για το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, το Facebook ανακοίνωσε ότι πλέον έχει 1.11 δισ. ενεργούς χρήστες το μήνα, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς, μπαίνουν από smartphones και mobile συσκευές γενικότερα.Ειδικότερα, το Μάρτιο του 2013, από φορητές συσκευές έμπαιναν 665 εκατομμύρια χρήστες ημερησίως, ενώ μηνιαίως 751 εκατομμύρια χρήστες. Σημειώνεται πως όσον αφορά τους χρήστες που έμπαιναν ημερησίως, το ποσοστό του αυξήθηκε 26% σε σχέση με πέρυσι, ενώ ενώ τα 1.11 δις χρήστες στο σύνολο είναι μια αύξηση 23% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2012.

Τα έσοδα της εταιρείας από mobile διαφημίσεις αναλογούν στο 30% (περίπου 375 εκατ. δολάρια) των συνολικών της εσόδων από διαφημίσεις (1.25 δισ. δολάρια) με το ποσοστό αυτό πέρυσι να βρίσκεται στο 23%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC