Το Google Voice Search σύντομα στο iOS

Το Google Voice Search σύντομα στο iOS
 
Η Google προσέφερε εδώ και καιρό τη δυνατότητα στους χρήστες iOS να πραγματοποιούν φωνητικές αναζητήσεις, με τη διαφορά πως τα αποτελέσματα εμφανιζόντουσαν απλά ως links.

Σύντομα όμως, με την νέα έκδοση του Google Search, τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται φωνητικά στους χρήστες, όπως ακριβώς συμβαίνει με το Google Now και βέβαια το Siri.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στο σχεδιασμό, καθώς το UI της εφαρμογής θα θυμίζει αρκετά το Now, ενώ βέβαια πέρα από απλές αναζητήσεις για λέξεις ή όρους θα μπορείτε να λαμβάνετε απαντήσεις για πληθώρα ερωτημάτων, όπως για τον καιρό αλλά και για πρόσωπα, τοποθεσίες και λοιπές πληροφορίες, απλά ρωτώντας στο μικρόφωνο, χαρακτηριστικό που υποστηρίζει μόνο την αγγλική γλώσσα.

Η ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής θα είναι διαθέσιμη στο App Store σε λίγες ημέρες.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_930.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC