Το Instagram εκλιπαρεί τους χρήστες να μην ανεβάζουν βίντεο από το TikTok

Το Instagram εκλιπαρεί τους χρήστες να μην ανεβάζουν βίντεο από το TikTok

Το Instagram πραγματοποιεί μερικές νέες αλλαγές εστιασμένες στη δημιουργία μέσα από την πλατφόρμα του, οι οποίες ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri είπε ότι έχουν σκοπό να «βεβαιωθούν ότι τα εύσημα θα πάνε σε αυτούς που το αξίζουν».

Το νέο υλικό αποτελείται από τρεις αλλαγές: οι ετικέτες προϊόντων είναι πλέον διαθέσιμες σε όλους, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε ετικέτα σε ένα προϊόν στην ανάρτησή σας. μπορείτε να ορίσετε τον εαυτό σας σε μια κατηγορία όπως “Φωτογράφος” ή “Ράπερ” και να εμφανίζεται αυτή η κατηγορία κάθε φορά που σας επισημαίνουν σε μια ανάρτηση, έτσι ώστε το Instagram να κάνει πιο έντονη την προώθηση πρωτότυπου περιεχομένου στην πλατφόρμα.

“Αν δημιουργήσετε κάτι από την αρχή”, είπε ο Mosseri σε ένα βίντεο που εξηγούσε τα νέα χαρακτηριστικά, “θα πρέπει να λάβετε περισσότερα εύσημα από ό,τι αν μοιράζεστε ξανά κάτι που βρήκατε από κάποιον άλλο. Θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε περισσότερα για να προσπαθήσουμε να εκτιμήσουμε περισσότερο το πρωτότυπο περιεχόμενο, ιδιαίτερα σε σύγκριση με το περιεχόμενο που έχει αναδημοσιευτεί.” Η εκτίμηση του αρχικού περιεχομένου δεν είναι κάτι νέο, φυσικά, αλλά ο Mosseri είπε ότι το Instagram θα κλίνει περισσότερο απο εδώ και στο εξής προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Μετάφραση? Παρακαλώ… σταματήστε απλώς να δημοσιεύετε τα αγαπημένα σας TikToks στο Reels. σας παρακαλούμε.!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC