Το iOS 6 κυκλοφόρησε και για παλαιότερες κινητές συσκευές

Το iOS 6 κυκλοφόρησε και για παλαιότερες κινητές συσκευές
 
Διαθέσιμο έγινε από την Apple το iOS 6, η νέα αναβάθμιση του λειτουργικού της για smartphones και tablets η οποία εκτός του iPhone 5 υποστηρίζει και κάποιες παλαιότερες συσκευές της εταιρείας.

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα υποστηρίζονται όλα τα νέα χαρακτηριστικά στις συσκευές παλαιότερων γενεών, κάτι που ίσως μπερδέψει αρκετά τους κατόχους τους.

Το TechCrunch δημοσίευσε ένα γράφημα στο οποίο φαίνονται τα χαρακτηριστικά που θα πάρουν οι υπάρχουσες συσκευές που υποστηρίζουν το νέο λειτουργικό, δηλαδή το iPhone 4S, το iPhone 3, τα iPad 2 και 3 καθώς και η τέταρτη γενιά iPod Touch.

Η μοναδική συσκευή που θα λάβει όλα τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 6 είναι βέβαια το 4S, οι υπόλοιπες θα πάρουν μόνο όσα χαρακτηριστικά υποστηρίζονται από το hardware τους.

Το iPhone 4 για παράδειγμα δεν θα διαθέτει την δυνατότητα κλήσεων FaceTime μέσω δικτύων κινητής αφού δεν διαθέτει συνδεσιμότητα LTE, ούτε και υποστήριξη πανοραμικών φωτογραφιών λόγω της υποδεέστερης κάμερας του.

Δείτε το chart:

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_915.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC