Το υποβρύχιο… ρομπότ του ρωσικού στρατού

Το υποβρύχιο… ρομπότ του ρωσικού στρατού

Ένα πανίσχυρο ρομποτικό μηχάνημα που μπορεί να αντιγράψει και να λειτουργήσει σαν οποιοδήποτε υποβρύχιο στο κόσμο, είναι το νέο «όπλο» στη φαρέτρα του ρωσικού κράτους.

Το υποβρύχιο «ρομπότ» θα χρησιμοποιηθεί για την κατόπτευση των θαλάσσιων συνόρων καθώς και στις εκπαιδεύσεις του ναυτικού της χώρας. Η κατασκευή μπορεί να φτάσει σε βάθος 1800 ποδιών και μπορεί να φέρει εις πέρας μυστικές αποστολές 600 ναυτικών μιλίων μέχρι να χρειαστεί ανεφοδιασμό. Η μπαταρία του είναι από λίθιο και ίον και μπορεί να μιμηθεί τη λειτουργία και των συμβατικών υποβρυχίων αλλά και των αυτών που κινούνται με πυρηνική ενέργεια.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Αύγουστο του 2015 είχε κάνει μία «βόλτα» με ένα υποβρύχιο του ρωσικού στρατού στο βυθό της Μαύρης Θάλασσας και το ταξίδι είχε καταγραφεί με κάμερα μέσα από το πιλοτήριο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC