«Το iWatch θα είναι πιο χρήσιμο από τα Google Glasses»

«Το iWatch θα είναι πιο χρήσιμο από τα Google Glasses»

O Jack Dorsey υποστηρίζει ότι οι συσκευές στον καρπό θα έχουν μεγαλύτερη επιτυχία

Ως CEO του Square και συν-ιδρυτής του Twitter, o Jack Dorsey γρήγορα έγινε ένας από τους πιο θαυμαστούς CEO της Silicon Valley. To Square σύστημα πληρωμής γρήγορα άλλαξε το τρόπο με τον οποίον οι καταναλωτές αγοράζουν πράγματα ενώ πέρασε την αλληλεπίδραση μεταξύ των επιχειρήσεων και των καταναλωτών σε άλλο επίπεδο.

Ο σκοπός του Square είναι να κάνει τις πληρωμές εύκολες και γρήγορες τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους καταναλωτές, γιαυτό και η εταιρεία δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στη τεχνολογία που θα φοριέται. Όταν ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη τι πιστεύει για τα γυαλιά της Google, o Dorsey απάντησε ότι τα Google Glasses αυτή τη στιγμή δεν έχουν μεγάλη αξία και ότι του έχουν κινήσει περισσότερο τη περιέργεια οι συσκευές που φοριούνται στο καρπό, όπως το φημολογούμενο iWatch, διότι τις αισθάνεται σαν κάτι πιο φυσικό.

Σύμφωνα με τον Dorsey τα γυαλιά δεν είναι η απάντηση και ότι σε 10 χρόνια από τώρα ίσως όντως να έχουν αξία, προς το παρόν, σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό που όντως θα φέρει την αλλαγή θα είναι συσκευές όπως οι Fitbit, Up και FuelBand οι οποίες φοριούνται στο καρπό και δίνουν την αίσθηση ότι είναι ένα κομμάτι κοσμήματος.

Όταν ρωτήθηκε για το εάν πιστεύει ότι το iWatch θα γίνει πραγματικότητα, γελώντας απάντησε ότι δεν γνωρίζει αλλά υπάρχει πιθανότητα να συμβεί.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC