Το μυστικό της μεγάλης επιτυχίας των γυαλιών ηλίου της VAGANZA

Το μυστικό της μεγάλης επιτυχίας των γυαλιών ηλίου της VAGANZA

Όπου και αν βρεθείς φέτος το καλοκαίρι, τα συναντάς παντού. Τα ξύλινα γυαλιά ηλίου, είναι πλέον η απόλυτη τάση! Ποια είναι όμως αυτά τα γυαλιά και πως ήρθαν στη ζωή μας;

Πίσω από την μεγάλη παγκόσμια επιτυχία των ξύλινων γυαλιών ηλίου, βρίσκεται ο οίκος οπτικών VAGANZA.

Η VAGANZA γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2016 από μια ομάδα ανθρώπων που πίστεψαν στην δημιουργία ενός νέου brand γυαλιών ηλίου, που θα έκανε distrupt μια αγορά που είχε μείνει για δεκαετίες σχεδόν στάσιμη στα ίδια και στα ίδια. Όπλο της VAGANZA η πεποίθηση, πως το ξύλο μπορεί να δημιουργήσει γυαλιά ηλίου υψηλής ποιότητας, μοναδικού σχεδιασμού με σεβασμό στο περιβάλλον!

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ

1) Ας ξεκινήσουμε από τον κύριο λόγο που είναι ο προφανής: Είναι πανέμορφα! Δεν μπορούν να συγκριθούν με τα παλαιού τύπου κλασικά γυαλιά ηλίου. Αν αγοράσετε ένα ζευγάρι, ετοιμαστείτε να φάτε πολύ «πρήξιμο» από τους φίλους σας που θα σας κατακλύσουν με σχόλια όπως: «Είναι φανταστικά!» & «Πες μας από που τα πήρες!». Όλοι θα θέλουν να μάθουν που θα τα βρουν και πως θα τα αποκτήσουν!

2) Αν είσαι άτομο με περιβαλλοντικές ανησυχίες, η κατοχή ξύλινων γυαλιών ηλίου, είναι επιβεβλημένη! Τα ξύλινα γυαλιά ηλίου έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ όταν τελικά ολοκληρώσουν τον κύκλο τους, οι φακοί μπορούν εύκολα να κομποστοποιηθούν και να επιστρέψουν στη φύση, ενώ ταυτόχρονα ο σκελετός είναι ανακυκλώσιμος και δεν αφήνει πίσω μόλυνση από πλαστικό στο περιβάλλον.

3) Εκτός από τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους σε σχέση με τους κλασικού τύπου πλαστικούς βραχίονες, τα ξύλινα γυαλιά ηλίου είναι εξαιρετικά ελαφρά και βολικά στη χρήση τους. Όταν τα φοράς, σχεδόν ξεχνάς ότι τα έχεις (όταν τα ψάχνεις και φοβάσαι μήπως τα έχασες, κάνε πρώτα έναν έλεγχο στο κεφάλι σου).

4) Οι φακοί των γυαλιών ηλίου της VAGANZA είναι εξαιρετικής ποιότητας, προσφέροντας απόλυτη προστασία UV400, ενώ πρόσφατα έλαβαν και την υψηλότατη βαθμολογία από τις εποπτικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

5) Είναι προκλητικά οικονομικά! Τα περισσότερα μοντέλα της VAGANZA είναι αυτή την περίοδο σε προσφορά ακόμη και με 35€!

Που θα βρείτε τα VAGANZA στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα θα τα βρείτε από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα που βρίσκεται στο https://vaganza.gr ,από το boutique store της VAGANZA που άνοιξε πρόσφατα στο Κολωνάκι στην οδό Αλωπεκής 29 & σε επιλεγμένα κατάστηματα οπτικών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC