Το νέο, αναβαθμισμένο site για το Wind F2G

Το νέο, αναβαθμισμένο site για το Wind F2G
 
Το νέο, αναβαθμισμένο site του παρουσιάζει το WIND F2G, στη διεύθυνση www.F2G.gr.

Το νέο site είναι σχεδιασμένο με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες Responsive & Parallax Design, οι οποίες το καθιστούν προσβάσιμο από όλες τις οθόνες: υπολογιστή, tablet και smartphone, χωρίς να στερείται αισθητικής και λειτουργικότητας, επικοινωνώντας με έναν φρέσκο και εύχρηστο τρόπο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προς τους χρήστες, αλλά και τους επισκέπτες του Free2Go.

Το νέο site του WIND F2G είναι από τα πρώτα sites της ελληνικής αγοράς που χρησιμοποιεί τις καινοτομικές τεχνολογίες του Responsive & Parallax Design που επιτρέπει την αυτόματη προσαρμογή της ιστοσελίδας σε κάθε είδους οθόνη είτε desktop είτε tablet είτε κινητού.

Επιπρόσθετα, οι τεχνικές Parallax που πρωτοεμφανίστηκαν στα video games, δίνουν ζωντάνια και αίσθηση βάθους στο σχεδιασμό, γνωστό και ως «depth of design», χρησιμοποιώντας διαφορετικά backgrounds που κινούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους, αναδεικνύοντας εντονότερα το περιεχόμενο.

Ως εκ τούτου, ο χρήστης του www.F2G.gr μπορεί από παντού να επισκεφτεί το site και με την ίδια ευκολία και λειτουργικότητα να μάθει τις βασικές πληροφορίες για το F2G, να κάνει login για να δει το υπόλοιπό του, να ενεργοποιήσει πακέτα, αλλά και να κερδίσει Online Bonus με κάθε ανανέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες www.F2G.gr και στο facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC