Το νέο iPhone θα μοιάζει με το 6s, αλλά το 2017 σηματοδοτεί μεγάλες αλλαγές

Το νέο iPhone θα μοιάζει με το 6s, αλλά το 2017 σηματοδοτεί μεγάλες αλλαγές

Η Wall Street Journal σύμφωνα με πληροφορίες της, επιβεβαιώνει ότι το νέο iPhone 7 της Apple θα μοιάζει υπερβολικά με τους δύο προκατόχους του, τα iPhone 6 και iPhone 6s.

Η συσκευή που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το Φθινόπωρο θα έχει μικρές διαφορές, ανάμεσα στις οποίες είναι η απουσία της υποδοχής για τα ακουστικά (3.5mm). Οι οθόνες των iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα παραμείνουν επίσης όμοιες σε διαστάσεις, σηματοδοτώντας την απομάκρυνση της Apple από τον διετή κύκλο ανανέωσης των φορητών συσκευών της.

Αντίθετα, το iPhone που ετοιμάζεται για του χρόνου θα είναι πολύ διαφορετικό. Πολλοί περιμένουν να διαθέτει κυρτή, edge-to-edge OLED οθόνη καθώς και αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος που ενσωματώνεται στην ίδια την οθόνη, καθιστώντας την παρουσία του ξεχωριστού φυσικού πλήκτρου μη απαραίτητη.

Σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal, ο επικεφαλής του τμήματος βιομηχανικού σχεδιασμού της Apple, Johnny Ive, προωθούσε για χρόνια την ιδέα ενός iPhone που “μοιάζει με μία μονοκόμματη γυάλινη επιφάνεια”. Το 2017 σηματοδοτεί την 10η επέτειο του iPhone, οπότε υπό αυτή την οπτική, είναι μάλλον λογικό που η Apple σχεδιάζει κάτι μεγάλο. Παρόλα αυτά, και σύμφωνα με την Wall Street Journal, το design του νέου iPhone δεν έχει ολοκληρωθεί.

Όσον αφορά στο iPhone που θα δούμε το Φθινόπωρο, η απόφαση της Apple να εγκαταλείψει την υποδοχή για τα ακουστικά θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιωθούν οι water resistant ιδιότητες του smartphone σύμφωνα με την αναφορά της Wall Street Journal, οπότε το πλεονέκτημα των συσκευών της Samsung έναντι του σημερινού hardware του iPhone θα πάψει να υφίσταται. Θα είναι λεπτότερο επίσης σε σχέση με τα σημερινά μοντέλα (αν και κανείς δεν ζητάει να γίνει ακόμα πιο λεπτό το iPhone, μεγαλύτερη μπαταρία ζητούν οι περισσότεροι χρήστες).

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus τον Σεπτέμβριο, και η εταιρεία, παρόλο που δεν θα επικεντρωθεί στο design (όπως είναι λογικό) θα έχει να μιλήσει για άλλα πράγματα (π.χ dual-camera setup).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC