Το Pinterest κάνει επέλαση!

Το Pinterest κάνει επέλαση!
 

Όσοι είχαν αμφιβολίες για τη δυναμική του Pinterest, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν. Σύμφωνα με έκθεση της Experian, αποτελεί πια την τρίτη σημαντικότερη πλατφόρμα social media ξεπερνώντας ακόμη και το LinkedIn. Μόνο τα μεγαθήρια του κλάδου, Twitter και φυσικά το Facebook το ξεπερνούν.

Αν κάτι είναι που εντυπωσιάζει πάντως, δεν είναι η δημοτικότητα του αλλά η ταχύτητα με την οποία η πλατφόρμα την απέκτησε. Όταν το Δεκέμβριο συζητούσαμε ότι το Pinterest βρίσκεται στα 10 πιο σημαντικά social media networks αυτό από μόνο του αποτελούσε έκπληξη.

Τώρα όχι απλώς είναι τρίτο σε ό,τι αφορά τις επισκέψεις του αλλά ακόμη και ο πρόεδρος Ομπάμα έχει το δικό του προφίλ στην υπηρεσία.

Πέρα από τον αριθμό των επισκέψεων του όμως, το Pinterest τα πάει πάρα πολύ καλά και σε ό,τι αφορά τον χρόνο που περνούν οι χρήστες στο site και ο οποίος φτάνει τα 89 λεπτά το μήνα. Αν και πρόκειται για χρόνο που υπολείπεται πολύ από εκείνον του Facebook (405 λεπτά κατά μέσο όρο), δεν παύει να είναι ιδιαίτερα πολύς.

Άραγε θα συνεχιστεί αυτή η άνοδος του site ή θα αποδειχτεί φούσκα;

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_1118.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC