Η Google περιμένει πολλά από την εξαγορά της Motorola

Η Google περιμένει πολλά από την εξαγορά της Motorola
 
Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εξαγορές που έχουν γίνει ποτέ και σίγουρα την μεγαλύτερη που έχει κάνει ποτέ η Google. Αναφερόμαστε βέβαια στην εξαγορά της Motorola Mobility η οποία αναμένεται να αλλάξει άρδην το σκηνικό στο χώρο των smartphones και tablets.

Δεν είναι καθόλου περίεργο λοιπόν που ο συνιδρυτής της εταιρείας και νυν διευθύνων σύμβουλος της Larry Page, έχει εξαιρετικά μεγάλες προσδοκίες από την κίνηση αυτή. Αν και ακόμη η εξαγορά δεν έχει εγκριθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ε.Ε., ΗΠΑ και Κινάς, ελάχιστοι εκφράζουν φόβους ως προς αυτό το σκέλος.

Αντιθέτως θεωρούν ότι όταν ολοκληρωθεί θα δώσει επιπλέον δυνατότητες στη Google καθώς θα μπορεί να αναπτύξει τις δικές της συσκευές ακριβώς όπως εκείνη επιθυμεί.

Αν και έχουν εκφραστεί φόβοι ότι η εξαγορά θα δημιουργήσει τριβές με τους υπόλοιπους κατασκευαστές Android, η ίδια η Google έχει δηλώσει ότι τους βλέπει ως συνεργάτες της. Συνεπώς δεν θα έκανε τίποτε που να βάλει τη σχέση αυτή σε κίνδυνο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC