Το smartphones «αντικαθιστούν» τις τηλεοράσεις στην Ινδία

Το smartphones «αντικαθιστούν» τις τηλεοράσεις στην Ινδία
 
Νέα έρευνα της Google αποκαλύπτει πως οι Ινδοί προτιμούν για την ψυχαγωγία τους τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα έναντι της τηλεόρασης. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μελέτη, το 56% των Ινδών θεωρούν ότι το «έξυπνο» κινητό τους τηλέφωνο είναι πιο ψυχαγωγικό μέσο από την τηλεόραση. Παράλληλα, το 49% των ερωτηθέντων θα προτιμούσαν να ζουν χωρίς τηλεόραση, παρά χωρίς το «έξυπνο» κινητό τους.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε συνολικά 40 χώρες. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τη μελέτη, σε χώρες με ιδιαίτερα ώριμο κοινό στην αγορά των «έξυπνων» κινητών, όπως η Γερμανία, η Αγγλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, λιγότερο από το 27% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θα μπορούσε να «θυσιάσει» την τηλεόρασή του για χάρη του smartphone.

«Η εντυπωσιακή στροφή του κοινού στις “έξυπνες” συσκευές κινητής τηλεφωνίας οφείλεται στον συνδυασμό επικοινωνίας και ψυχαγωγίας που προσφέρουν» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Google.

Στην Ινδία, ο γυναικείος πληθυσμός που χρησιμοποιεί «έξυπνες» συσκευές κινητής τηλεφωνίας είναι μικρότερος από τον αντίστοιχο ανδρικό. Ωστόσο, οι Ινδές σε ποσοστό 58% -ελαφρώς υψηλότερο από το αντίστοιχο των ανδρών- εκτιμούν περισσότερο το «έξυπνο» κινητό τους τηλέφωνο από την τηλεόρασή τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC