Το Taxibeat πάει… Βραζιλία

Το Taxibeat πάει… Βραζιλία
 
Αν και η Ελλάδα γενικώς δεν τα πάει καλά με τις εξαγωγές, κάποιες εταιρείες είναι τελικά η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Όπως μαθαίνουμε λοιπόν το Taxibeat βγαίνει και εκτός Ελλάδας. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εταιρεία, το πρώτο επίσημο launch του Taxibeat εκτός συνόρων θα γίνει στην μεγαλούπολη του Ρίο Ντε Τζανέϊρο.

Μάλιστα η υποδοχή που είχε το Taxibeat από τους οδηγούς στο Ρίο ήταν εξαιρετικά θετική. Το είδαν σαν μια μεγάλη ευκαιρία να γίνουν πραγματικά ανεξάρτητοι επαγγελματίες, να μειώσουν την εξάρτηση τους από τους τοπικούς συνεταιρισμούς, να μπορέσουν να δείξουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους, και να ανταμειφθούν για αυτές από τους πελάτες.

Το γραφείο του Taxibeat στο Ρίο βρίσκεται στην περιοχή της Ipanema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC