Το Viber κάνει την εμφάνισή του στα Windows Phone

Το Viber κάνει την εμφάνισή του στα Windows Phone
 
Οι υπεύθυνοι του Viber έχουν θέσει σαν στόχο τους να επεκταθούν σε όλες τις πλατφόρμες κινητών συσκευών. Κάτι που είναι απολύτως λογικό από τη στιγμή που πρόκειται για μία εφαρμογή που παρέχει δωρεάν κλήσεις και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πλέον, η γνωστή εφαρμογή κάνει την εμφάνισή της και στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, με μία έκδοση ειδικά σχεδιασμένη για το περιβάλλον των Windows Phone 8.

Όπως σε όλες τις εκδόσεις του Viber, έτσι και εδώ η εφαρμογή προσφέρει δωρεάν ανταλλαγή μηνυμάτων και φωτογραφιών, δωρεάν κλήσεις VoIP αλλά και δυνατότητα ομαδικών κλήσεων. Η εφαρμογή υποστηρίζει έως και 30 διαφορετικές γλώσσες, ώστε να εξυπηρετεί το σύνολο των χρηστών σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Ένας από τους πιο σημαντικούς μας στόχους είναι να υποστηρίξουμε πολλές πλατφόρμες λειτουργικών συστημάτων, διασφαλίζοντας πως οι χρήστες μας θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με τους φίλους και τους γνωστούς τους, χωρίς να επηρεάζεται αυτό από το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούν. Η υποστήριξη στο Windows Phone 8 είναι πολύ σημαντική για αυτή τη στρατηγική και είμαστε ενθουσιασμένοι που το Viber θα είναι διαθέσιμο στην λίστα των Windows 8 συσκευών, που συνεχώς αναπτύσσεται», δήλωσε ο CEO της εταιρίας, Talmon Marco.

Σε κάθε περίπτωση, ο πιο ισχυρός ανταγωνιστής του Skype, συνεχίζει να εξελίσσεται και να μεγαλώνει, φτάνοντας ήδη τα 175 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, σύμφωνα με στοιχεία του περασμένου Φεβρουαρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC