Το WinZip φτάνει το 1 δισεκατομμύριο downloads!

Το WinZip φτάνει το 1 δισεκατομμύριο downloads!

Το δημοφιλές utility συμπίεσης αρχείων WinZip, πλησιάζει ένα πολύ σημαντικό ορόσημο, αυτό του ενός δισεκατομμυρίου downloads. Η επίτευξη του δισεκατομμυριοστού κατεβάσματος, αναμένεται τις επόμενες 20 ημέρες.

 

Για να γιορτάσει το μεγάλο αυτό επίτευγμα, η εταιρεία σχεδίασε μία προωθητική ενέργεια που αναμένεται να ανακοινωθεί. Όσοι κατεβάσουν το WinZip 16.5 για Windows μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, λαμβάνουν δωρεάν την πλήρη έκδοση του WinZip Courier 3.5, μιας εφαρμογής συμπίεσης, κρυπτογράφησης και image re-sizing για email clients.

 

To WinZip κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1991 και έγινε το πιο δημοφιλές πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων παγκοσμίως. To 2006 η WinZip Computing εξαγοράστηκε από την Corel.

 

Τα τελευταία χρόνια, εκτός από αυτή για Windows, διατέθηκαν εκδόσεις και για πλατφόρμες Web, mobile, και social media. Πλέον, διατίθεται σε εκδόσεις για Windows, Mac, iOS, Android και αναμένεται και αυτή για Windows 8.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC