Τον Οκτώβριο αναμένονται τα Windows 8

Τον Οκτώβριο αναμένονται τα Windows 8
 
Τα Windows 8 θα κυκλοφορήσουν τελικά τον Οκτώβριο που μας έρχεται σύμφωνα με πληροφορίες. Η ίδια η Microsoft βέβαια αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο σχετικά με το θέμα αλλά σε προηγούμενες ανακοινώσεις είχε και αυτή αφήσει να εννοηθεί ότι η κυκλοφορία του νέου λειτουργικού θα γίνει εντός του 2012.

Πρόκειται για κάτι λογικό άλλωστε καθώς αν η διάθεση των νέων Windows γίνει τον Ιανουάριο όπως είχε συμβεί με τα Vista, η εταιρεία θα χάσει την περίοδο των εορτών. Γεγονός που μεταφράζεται φυσικά σε τεράστιες απώλειες εσόδων.

Διάφοροι αναλυτές πάντως δεν θεωρούν την ημερομηνία αυτή πιθανή ή τουλάχιστον σκόπιμη. Δεδομένου ότι τα Windows 8’s Consumer Preview έχουν σημαντικά προβλήματα, θα είναι απίθανο αυτά να έχουν λυθεί εγκαίρως. Συνεπώς η κυκλοφορία ενός λειτουργικού με ατέλειες μόνο και μόνο για να προλάβει η Microsoft τις γιορτές, μόνο παράπονα πρόκειται να δημιουργήσει και θα βλάψει βέβαια και την αξιοπιστία της εταιρείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC