Τον Οκτώβριο το υβριδικό Ultrabook VAIO Duo 11

Τον Οκτώβριο το υβριδικό Ultrabook VAIO Duo 11
 

Το υβριδικό tablet-laptop VAIO Duo 11 πρόκειται να διαθέσει στο εμπόριο τον επόμενο μήνα η Sony. Πρόκειται για μια συσκευή που μετατρέπεται εύκολα από laptop σε tablet και έχει την αφή και τη γραφή στο κέντρο της εμπειρίας χρήσης των Windows 8.

Με άλλα λόγια επιτρέπει στον κάτοχο του να γράψει, να κάνει σκίτσα και να αλληλεπιδράσει άμεσα με τις εφαρμογές στην πολύ φωτεινή οθόνη Full HD OptiContrast καθώς και να χρησιμοποιήσει τη γραφίδα digitizer, που λειτουργεί με πίεση, και δίνει την αίσθηση της φυσικής γραφής, απευθείας, στην οθόνη αφής.

Οι σημειώσεις, τα σχεδιαγράμματα και τα σημεία κλειδιά στην παρουσίασή γίνονται εύκολα, με τη γρήγορη απόκριση οθόνης και τον πολύ μικρό χρόνο αναμονής. Με την έξυπνη αναγνώριση κειμένου, μπορεί, ακόμα, να μετατρέψει γρήγορα τις γραπτές σημειώσεις σε text, για εύκολη αρχειοθέτηση και αναζήτηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC