Τουλάχιστον 3 εκατ. Surface tablets κατασκευάζει η Microsoft

Τουλάχιστον 3 εκατ. Surface tablets κατασκευάζει η Microsoft
 
Ιδιαίτερα αισιόδοξη φαίνεται ότι είναι η Microsoft ως προς την πορεία του επερχόμενου της tablet. Τι άλλο να συμπεράνει κανείς καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να κατασκευάσει περισσότερες από 3 εκατομμύρια τεμάχια!

Προφανώς δεν πρόκειται για κάτι που έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Παρόλα αυτά πρόκειται για τεράστια ποσότητα καθώς μόνο το iPad είχε αντίστοιχες πωλήσεις όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Αν και ο αριθμός αφορά τόσο το Surface με Windows 8 Pro όσο και εκείνο με Windows RT, είναι προφανές ότι η εταιρεία σκοπεύει να το προωθήσει ιδιαίτερα επιθετικά. Ίσως δηλαδή να ισχύει η σχετική φημολογία για τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 199 δολάρια. Και ίσως έτσι να εξηγείται η δυσαρέσκεια των άλλων κατασκευαστών για την είσοδο της Microsoft στον τομέα αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC