Τους 125 εκατ. χρήστες έχει φτάσει το iCloud

Τους 125 εκατ. χρήστες έχει φτάσει το iCloud
 

Μπορεί η Google να έχει μονοπωλήσει τα φώτα της δημοσιότητας των υπηρεσιών cloud με το Google Drive αλλά ο μεγάλος πρωταγωνιστής του χώρου δεν είναι άλλος από την Apple.

Όπως ανακοίνωσε ο CFO της Apple Peter Oppenheimer, τα μέλη του iCloud αυξάνονται με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα, η υπηρεσία έχει φτάσει τα 125 εκατομμύρια μέλη. Πρόκειται για αύξηση σε σχέση με τον Ιανουάριο και φυσικά αντικατοπτρίζει την δημοτικότητα των συσκευών της Apple.

Παρόλα αυτά είναι βέβαιο ότι η εταιρεία θα βρει αρκετό ανταγωνισμό αν αποφασίσει να επεκταθεί περισσότερο στο χώρο του cloud. Η Microsoft και το Dropbox ήδη κατέχουν πολύ μεγάλο κομμάτι της αγοράς. Επιπλέον το Google Drive θα είναι σίγουρα ιδιαίτερα υπολογίσιμος αντίπαλος όπως άλλωστε και η αντίστοιχη υπηρεσία που αναμένεται να δημιουργήσει η Samsung.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC