Υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης οι Anonymous

Υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης οι Anonymous
 

Μέχρι τώρα είχαμε συνδέσει τους Anonymous με επιθέσεις εναντίον πολιτικών, κυβερνητικών και εταιρικών στόχων. Παρόλα αυτά η οργάνωση συμμετέχει σε κάθε μορφής διαδικτυακό ακτιβισμό.

Μία από τις τελευταίες ασχολίες της λοιπόν είναι η προσπάθεια για την νομιμοποίηση της κάνναβης. Με βίντεο της ανακοινώνει το ξεκίνημα της δεύτερης φάσης της επιχείρησης «OpCannabis 420» η οποία έχει στόχο την οργάνωση διαδηλώσεων σε όλο τον κόσμο για τη νομιμοποίηση της κάνναβης με την πρώτη να έχει προγραμματιστεί για την 1η του Οκτωβρίου και τις επιθέσεις εναντίον narco-warriors.

Ως narco-warriors η ομάδα χαρακτηρίζει εκείνους που έχουν οικονομικό συμφέρον από την απαγόρευση και διαδίδουν ψέματα, βάζουν στη φυλακή χρήστες κάνναβης και καταστρέψουν τις ζωές αθώων.

Αναφέρουν επίσης πως έχει αποδειχθεί ότι η THC μπορεί να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα του εγκεφάλου και να επιβραδύνει τον επανασχηματισμό τους καθώς και ότι η κάνναβη είναι επωφελής για όσους υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC