Υποστήριξη διαφορετικών λογαριασμών στην ίδια συσκευή στο Android 4.1 Jelly Bean;

Υποστήριξη διαφορετικών λογαριασμών στην ίδια συσκευή στο Android 4.1 Jelly Bean;

‘Ενα από τα σημαντικότερα “προβλήματα” των tablets (ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα) είναι ότι η χρήση τους βολεύει ουσιαστικά έναν και μόνο χρήστη. Σκεφτείτε όταν πάρετε στα χέρια σας το tablet ενός φίλου και έχει συγχρονισμένα τα δικά του αρχεία, έτοιμα accounts σε Facebook, Twitter, Readers, Game Center (iOS) κλπ., είναι δύσκολο να απολαύσετε πλήρως την εμπειρία χωρίς να το “απορρυθμίσετε”.

Όμως, νέα ευρήματα στη developer έκδοση του Android 4.1 Jelly Bean δείχνουν ότι η Google έχει προνοήσει για την υποστήριξη πολλών λογαριασμών στην ίδια συσκευή, με αποτέλεσμα να αλλάζουν οι ρυθμίσεις ανάλογα με το πως έχει επιλέξει ο κάθε χρήστης.

Προς το παρόν δεν έχουμε αναλυτικές λεπτομέρειες για τη λειτουργία, ούτε κάποιο χρονοδιάγραμμα για τη διάθεση της, αλλά πιθανότατα θα τη δούμε σύντομα.

[via Phandroid]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC