Ξεκίνησαν τα Facebook Offers

Ξεκίνησαν τα Facebook Offers
 

Μετά την πειραματική λειτουργία τους για κάποιο διάστημα, το Facebook αποφάσισε να επεκτείνει τη δυνατότητα χρήστης των Facebook Offers σε περισσότερες επιχειρήσεις.

Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και καταστήματα να χρησιμοποιήσουν τη Facebook Page τους για να προβάλλουν προσφορές απευθείας στη ροή ειδήσεων των μελών τους.

Όταν ένα μέλος επιλέξει την προσφορά, θα μπορεί να την εξαργυρώσει είτε μέσω των mobile εφαρμογών του Facebook είτε να την λάβει μέσω e-mail για να την χρησιμοποιήσει στο κατάστημα.

Προς το παρόν η χρήση της υπηρεσίας από πλευράς επιχειρήσεων είναι δωρεάν και το ίδιο ισχύει και για την εξαργύρωση τους από τους χρήστες. Αν και ακόμη οι Facebook Pages στις οποίες είναι ενεργοποιημένη δυνατότητα είναι σχετικά λίγες, αναμένεται ότι σύντομα θα αυξηθούν.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_1130.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC