Θα δούμε Skype σε HTML 5;

Θα δούμε Skype σε HTML 5;
 

Αν και ακόμη η HTML 5 έχει αρκετό δρόμο για να ανταγωνιστεί το flash, φαίνεται ότι όλο και περισσότερες εταιρείες και οργανισμοί είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν σε αυτήν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Microsoft που μάλλον πρόκειται να κυκλοφορήσει το Skype και σε HTML 5 έκδοση.

Βέβαια η ίδια η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τίποτε σχετικό. Όπως μάθαμε όμως, έχει δημοσιεύσει τέσσερις αγγελίες για προγραμματιστές που θα ασχοληθούν με ένα project το οποίο σχετίζεται με τη λειτουργία του Skype μέσω web browser.

Τα προσόντα που πρέπει να έχει κανείς για να υποβάλει βιογραφικό είναι HTML5, Java, C++ και C#. Συνεπώς μάλλον σύντομα θα δούμε και μια εναλλακτική εκδοχή του δημοφιλούς συστήματος βιντεοκλήσεων!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC