Ξεκίνησε η λειτουργία του PlayStation Store

Ξεκίνησε η λειτουργία του PlayStation Store
 
Όπως είχε ανακοινώσει το Σεπτέμβριο, η Sony ξεκίνησε σήμερα την λειτουργία του PlayStation Store, ενός online καταστήματος που προσφέρει παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα.

Η υπηρεσία είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε εννέα χώρες, ανάμεσά τους η Ιαπωνία, ο Καναδάς, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Αγγλία, αλλά δυστυχώς όχι η Ελλάδα.

Απευθύνεται κυρίως στους χρήστες PlayStation Vita και Xperia Play αλλά υποστηρίζεται από αρκετά smartphones της Sony, όπως τα μοντέλα της σειράς Xperia και τα Sony Tablet S και Sony Tablet P.

Υποστηρίζονται ακόμα όλες συσκευές της σειράς One της HTC ενώ Sony έχει ήδη συνάψει συνεργασίες με τη Fujitsu και τη Sharp προκειμένου το PlayStation Store να ενσωματωθεί στις νέες γενιές συσκευών τους.

Οι χρήστες των συσκευών αυτών της μπορούν να αγοράσουν και να εγκαταστήσουν mobile παιχνίδια της εταιρείας όπως τα Super Crate Box, Twist Pilot, Rebel, Aqua Kitty, Defender, Underline, Flick Hockey και Magic Arrows.

Ο αριθμός των παιχνιδιών στο Store είναι προς το παρόν περιορισμένος, αλλά νέοι τίτλοι αναμένεται να προστεθούν σύντομα.

Το PlayStation Store διατίθεται δωρεάν από την ιστοσελίδα της υπηρεσίας για τους χρήστες των υποστηριζόμενων χωρών, ενώ δεν είναι γνωστό πότε θα γίνει διαθέσιμο στην Ελλάδα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_939.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC