Ξεκινούν οι πωλήσεις του νέου iPad στην Κίνα

Ξεκινούν οι πωλήσεις του νέου iPad στην Κίνα
 
Τα προϊόντα της Apple είναι δημοφιλή σε όλο τον κόσμο αλλά ειδικά στην Κίνα η αγάπη που υπάρχει για την εταιρεία είναι κάτι που δεν περιγράφεται καθώς οι κάτοικοι της πολυπληθέστερης χώρας στον κόσμο θα μπορούσαν εύκολα να θεωρηθούν φανατικοί.

Όπως είναι φυσικό λοιπόν η εταιρεία αναμένεται να έχει ακόμη υψηλότερη κερδοφορία καθώς πλέον έχει τη δυνατότητα να διαθέσει το νέο iPad και στην Κίνα. Μέχρι τώρα υπήρχε μια έντονη δικαστική διαμάχη με την Proview η οποία δεν της επέτρεπε να πουλήσει το νέο iPad στη χώρα αυτή. Με την πληρωμή όμως 60 εκατομμυρίων δολαρίων, μπόρεσε να υπάρξει συμβιβασμός μεταξύ των δύο εταιρειών.

Συνεπώς τίποτε δεν εμποδίζει την Apple να κατακτήσει και αυτή την αγορά. Και επειδή όμως είπαμε οι Κινέζοι λατρεύουν τα προϊόντα της, είναι βέβαιο ότι το δημοφιλές tablet θα γίνει ανάρπαστο και στην Άπω Ανατολή!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC