Ξεπούλησε στις ΗΠΑ το iPhone 5

Ξεπούλησε στις ΗΠΑ το iPhone 5
 
Μέσα σε μια ώρα από το άνοιγμα του online καταστήματος για τις αποκαλούμενες προ-παραγγελίες ξεπουλήθηκε το νέο iPhone 5 της Apple.

«Οι προ-παραγγελίες για το iPhone 5 είναι απίστευτες», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Apple, Νατ Κέρις.

Σε ανακοίνωση της Apple στην ιστοσελίδα της εταιρείας, αναφέρεται ότι όλες οι επιπλέον παραγγελίες δεν θα γίνονται αποδεκτές μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου.

Το iPhone 5 διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη από ότι ο «προκάτοχος» του, λέγεται ότι είναι δύο φορές πιο γρήγορο και επιτρέπει την πρόσβαση σε προηγμένα LTE δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, όπου αυτά είναι διαθέσιμα.

Μετά από την έντονη ζήτηση για τη νέα προηγμένης τεχνολογίας συσκευή, η τιμή της μετοχής της Apple, έκλεισε πάνω από τα 692 δολάρια- ανά μετοχή- την Παρασκευή, δίνοντας στην εταιρεία υπερπολύτιμη κεφαλαιοποίηση που ξεπερνά τα 640 δισεκατομμύρια δολάρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC