Χρειάζεσαι περισσότερη μπαταρία; Σβήσε το Facebook App

Χρειάζεσαι περισσότερη μπαταρία; Σβήσε το Facebook App

Πριν σχεδόν 3.5 χρόνια υπήρχαν οι φήμες ότι η εφαρμογή Facebook για το iOS, χρησιμοποιούσε αρκετά μεγάλο μέρος της μπαταρίας, με το Facebook μόλις έναν χρόνο πριν να το παραδέχεται και να το διορθώνει. Το ίδιο από ότι φαίνεται ισχύει, και με την επίσημη εφαρμογή Facebook για Android.

Ένας χρήστης δοκίμασε μια εναλλακτική εφαρμογή του Facebook σε ένα Nexus 6P. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι, για την μία βδομάδα που διήρκησε το τεστ, στο τέλος κάθε μέρας η συσκευή είχε 20% παραπάνω μπαταρία. Εκτός από αυτό, το σβήσιμο του Facebook πρόσφερε καλύτερες επιδόσεις του Android smartphone.

Παρόλο που τα στατιστικά της μπαταρίας πάνω κάτω δείχνουν την κατανάλωση που έκανε κάθε εφαρμογή, η εφαρμογή του Facebook συνεχίζει να τρέχει και στο background, ακόμη και όταν η συσκευή είναι offline. Προφανώς, αυτό γίνεται για να είναι το Facebook έτοιμο να ανοίξει όταν αυτό χρειαστεί και για να προωθεί τα notifications.

Το Facebook εξέδωσε μια ανακοίνωση πάνω σε αυτό, αλλά φαίνεται να σχολιάζει το πρόβλημα με τις επιδόσεις της εφαρμογής σε Android smartphones και tablets. Για την ακρίβεια δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα της μπαταρίας.

Συγκεκριμένα αναφέρει, «Έχουμε λάβει αρκετές αναφορές από μερικούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ταχύτητα με την εφαρμογή για Android. Ερευνάμε αυτό το θέμα και θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο να λύνουμε αυτά τα θέματα».

Τέλος, αν κάποιος χρειάζεται να έχει πρόσβαση στο Facebook και ταυτόχρονα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μπορείτε να σβήσετε την εφαρμογή και να συνδέεστε από τον browser της συσκευής σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC