Χρησιμοποιήστε το κινητό σας αντί για το κλειδί δωματίου κατά τη διαμονή στο Χίλτον

Χρησιμοποιήστε το κινητό σας αντί για το κλειδί δωματίου κατά τη διαμονή στο Χίλτον

Μετά το Starwood και το Χίλτον, η γνωστή αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων, σχεδιάζει να επιτρέψει στους πελάτες της να χρησιμοποιούν το Android ή iOS smartphone τους για να ξεκλειδώνουν τη πόρτα του δωματίου που θα διαμένουν.

Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνει μέχρι το τέλος του 2016 στα περισσότερα από τα 4100 συνεργαζόμενα με το Χίλτον ξενοδοχεία.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, αυτή δεν είναι η μόνη βελτίωση που θα λάβει χώρα στο Χίλτον, καθώς η αλυσίδα ξενοδοχείων σκοπεύει να καταργήσει τελείως τη ρεσεψιόν. Η εταιρεία έχει διαθέσει μια εφαρμογή όπου επιτρέπει στους πελάτες να επιλέγουν το δωμάτιο που θέλουν και να παίρνουν μια πρόγευση της τοποθεσίας. Μέχρι στιγμής η μόνη επαφή του πελάτη με τη ρεσεψιόν είναι για να παραλάβει και να επιστρέψει το κλειδί κατά την αποχώρησή του αλλά και αυτό από το 2015 θα είναι περιττό.

Με αυτή την βελτίωση αλλά και τη πιο άμεση εξυπηρέτηση μέσω των smartphones, το Χίλτον ελπίζει να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές του, τα Marriott και Starwood. Η εταιρεία από το 2007 έχει επενδύσει 550 εκατομμύρια δολάρια σε αυτή την προσπάθεια και σύμφωνα με τη Wall Street Journal οι πολυτέλειες όπως το check in με τη χρήση smartphone απαιτούν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC