Ξύλινο πληκτρολόγιο από μπαμπού

Ξύλινο πληκτρολόγιο από μπαμπού
 
«Πράσινο» πληκτρολόγιο για iPad ανέπτυξε η εταιρεία iZen, προορισμένο για όσους αγαπούν τα γκάτζετ αλλά παράλληλα προσπαθούν να μειώσουν το ενεργειακό και περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Το πληκτρολόγιο της iZen είναι φτιαγμένο από μπαμπού, σε ποσοστό 92%, και παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα συμβατικά, πλαστικά πληκτρολόγια.

Πρώτον, κατά την παραγωγική διαδικασία δεν χρησιμοποιείται πετρέλαιο και δεύτερον, το μπαμπού αναπτύσσεται 40 φορές ταχύτερα σε σχέση με άλλα φυτά χωρίς να χρειάζεται άπλετο χώρο ή μεγάλες ποσότητες νερού.

Το ξύλινο πληκτρολόγιο της iZen είναι ασύρματο, λεπτό και εύχρηστο. Το φυσικό στοιχείο είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα πληκτρολόγια, ενώ το μπαμπού διευκολύνει τη γρήγορη πληκτρολόγηση.

Πηγή: econews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC