Η Sony κυκλοφορεί βιντεοκάμερα με ενσωματωμένο προτζέκτορα

Η Sony κυκλοφορεί βιντεοκάμερα με ενσωματωμένο προτζέκτορα

 

Μιας και το μέγεθος των προτζέκτορ έχει ελαττωθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό η Sony αποφάσισε να ενσωματώσει έναν προτζέκτορα σε … μία από τις πιο πρόσφατες σε κυκλοφορία βιντεοκάμερές της.

Η HDR-PJ50 Handycam δείχνει μία κοινή βιντεοκάμερα. Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για μία από τις βιντεοκάμερες που αναφερόμαστε πιο πάνω, με δυνατότητα να προβάλει μέσω του ενσωματωμένου της προτζέκτορα εικόνα 60 ιντσών. Απευθύνεται κυρίως σε όσους ανυπομονούν να παρακολουθήσουν τα video τους αμέσως μετά τη στιγμή της λήψης τους χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν τη μικροσκοπική οθόνη που διαθέτουν όλες οι σύγχρονες βιντεοκάμερες.

Όσον αφορά τον ήχο, η Sony έχει προβλέψει να ενσωματώσει στερεοφωνικά ακουστικά με ψηφιακό ενισχυτή.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συγκεκριμένη τεχνολογία καθώς στο παρελθόν η Nikon είχε κυκλοφορήσει φωτογραφική μηχανή με ενσωματωμένο προτζέκτορα, ενώ σε βιντεοκάμερες μόνο η Viewsonic είχε κάνει κάτι αντίστοιχο με τη DVP5, μια βιντεοκάμερα όμως αρκετά χαμηλών επιδόσεων.

Η Sony HDR-PJ50 θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ινδία με τιμή που θα αγγίζει τα $1,350 δολάρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC