Τεχνητή νοημοσύνη: 10 δωρεάν online μαθήματα απo ΙΒΜ, Stanford και Harvard

Τεχνητή νοημοσύνη: 10 δωρεάν online μαθήματα απo ΙΒΜ, Stanford και Harvard

Δέκα δωρεάν μαθήματα θα σας κάνουν να κατανοήσετε καλύτερα την τεχνητή νοημοσύνη.

Το 2023 ήταν χωρίς αμφιβολία της χρονιά της τεχνητής νοημοσύνης. Μπορεί τα κινητά και οι υπολογιστές που χρησιμοποιούμε να έχουν κάποιες AI λειτουργίες εδώ και χρόνια, αλλά αυτά που είδαμε το περασμένο έτος στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης ήταν πρωτόγνωρα.

Η μεγάλη έκρηξη έγινε με το ChatGPT της OpenAI στην οποία η Microsoft έχει επενδύσει μεγάλα κεφάλαια. Την ίδια ώρα όλες οι μεγάλες εταιρείες στρέφουν την προσοχή τους στην τεχνητή νοημοσύνη καθώς θεωρούν πως εκεί βρίσκεται το μέλλον της τεχνολογίας.

Φυσικά, όπως κάθε τι νέο, η τεχνητή νοημοσύνη έχει προκαλέσει ανησυχίες σχετικά με το αν θα φτάσει σε σημείο να αντικαταστήσει την ανθρώπινη παρουσία σε ορισμένες εργασίες. Για την ώρα κάτι τέτοιο φαντάζει μακρινό.

Ωστόσο αν είστε από αυτούς που έχουν γοητευτεί από την τεχνητή νοημοσύνη και θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτή, υπάρχουν 10 δωρεάν μαθήματα, μικρής διάρκειας, που θα σας βοηθήσουν να την κατανοήσετε καλύτερα.

Για αρχάριους

Για άτομα με κάποια εμπειρία

Για προχωρημένους

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC