Το Groupon έφτασε τους 115 εκατομμύρια συνδρομητές

Το Groupon έφτασε τους 115 εκατομμύρια συνδρομητές

Με 115 εκατομμύρια συνδρομητές να λαμβάνουν καθημερινά e-mail με προσφορές, η πελατειακή βάση του Groupon έχει ήδη υπερδιπλασιαστεί σε μέγεθος σε σχέση με πέρσι, σύμφωνα με νέα αναφορά.

Το Reuters, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, αναφέρει ότι η βάση συνδρομητών του Groupon έχει αυξηθεί 38% από τις 31 Μαρτίου (όταν είχε 83,1 εκατομμύρια συνδρομητές), και 127% από το τέλος του 2010 (όταν είχε 50,5 εκατομμύρια συνδρομητές).Αν ο αριθμός των 115 εκατομμυρίων συνδρομητών είναι ακριβής, θα σημαίνει ότι το Groupon συνεχίζει να κερδίζει νέους συνδρομητές και αυξάνει την αγοραστική του αξία σε απίστευτα νούμερα.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Groupon κάνει προσπάθειες να εισαχθεί στο χρηματιστήριο. Μάλλον η κατάλληλη στιγμή έφτασε!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC