Δεν θα χρειάζεται να είναι διαρκώς online το νέο Xbox.

Δεν θα χρειάζεται να είναι διαρκώς online το νέο Xbox.

xboxΣε λίγες εβδομάδες θα έχουμε μια πρώτη επαφή με το νέο Xbox της Microsoft με την κωδική ονομασία «Durango», αλλά είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από σήμερα την απάντηση σε μια πολύ διαδεδομένη φήμη σχετικά με τη νέα κονσόλα.

Σύμφωνα με email που στάλθηκε εσωτερικά στους εργαζομένους πάνω στο νέο Xbox, το «Durango» έχει σχεδιαστεί να προσφέρει το μέλλον της διασκέδασης αλλά την ίδια ώρα να είναι «ανεκτικό» στο θέμα συνδεσιμότητας στο Internet.

Μέχρι σήμερα φήμες ανέφεραν, πως η μόνιμη ύπαρξη σύνδεσης στο ίντερνετ θα ήταν βασική προϋπόθεση για τη λειτουργία της νέας κονσόλα της Microsoft, προκειμένου ο χρήστης να έχει πρόσβαση όχι μόνο στην υπηρεσία Live, αλλά και να παίξει μόνος του τα παιχνίδια.

Στο ίδιο email αναφέρεται πως διάφορα σενάρια λειτουργίας, όπως η αναπαραγωγή Blu-Ray δίσκων, η θέαση τηλεόρασης και φυσικά η αναπαραγωγή ενός single player παιχνιδιού, θα δουλεύουν χωρίς την απαραίτητη παρουσία σύνδεσης στο internet.

Επίσης επιβεβαιώνεται πως το επόμενο Xbox θα διαθέτει θύρα εισόδου HDMI πάνω στην οποία θα είναι εφικτή η σύνδεση δορυφορικών δεκτών και αποκωδικοποιητών, έτσι ώστε το Xbox να εμφανίζει πληροφορίες για το ζωντανό πρόγραμμα και άλλα σχετικά.

Θα πρέπει να αναμένουμε μέχρι τις 21 Μαΐου, για να δούμε αν θα είναι δυνατή η άμεση αναπαραγωγή ενός παιχνιδιού ή αν θα ακολουθηθεί το μοντέλο του Steam, το οποίο προϋποθέτει την εισαγωγή κωδικού πριν ο χρήστης μπορέσει να τρέξει το παιχνίδι καθώς και αν θα επιτρέπεται ή όχι η αναπαραγωγή μεταχειρισμένων τίτλων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC