Το ηλιακό ρολόι χειρός

Το ηλιακό ρολόι χειρός

Το συγκεκριμένο ρολόι δεν φέρει τους κλασσικούς δείκτες για να μας δείχνει την ώρα και αναμενόμενο να αναρωτηθείτε πως κάποιος διαβάζει την ώρα στο συγκεκριμένο ρολόι. Την ώρα λοιπόν την «βλέπετε» χάρη στις σκιές.Η εξωτερική σκιά δείκτης, αναφέρεται στις ώρες, ενώ η εσωτερική σκιά δείκτης αναφέρεται στα λεπτά. Τα αόρατα λαμπάκια LED που είναι τοποθετημένα στο καντράν είναι υπεύθυνα για την δημιουργία των σκιών. Όσοι περίμεναν να χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια ή να χρειάζεται τις ακτίνες του ήλιου θα απογοητευτούν, μιας και το ρολόι δεν έχει καμία σχέση με τον ήλιο. Ονομάστηκε έτσι γιατί θυμίζει στη λειτουργία το ηλιακό ρολόι των αρχαίων χρόνων.

Κατασκευάστηκε από τη Σουηδική Anders. Όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι το εξωτερικό καντράν και το λουράκι είναι δερμάτινο, αλλά από σχεδιασμό είναι σίγουρα ξεχωριστό ρολόι, σίγουρα διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Στην μοναδικότητα του συμβάλει και ο τιρκουάζ φωτισμός του.

Αν και ακόμα είναι στο φάση του σχεδιασμού, αναμένεται αρκετές μεγάλες μάρκες να ενδιαφερθούν για την αγορά του σχεδίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC